Maak je eigen feestdecoratie!!

Voor elke thema kan jij je eigen feestartikelen maken,, je kan het ook kopen maar soms hebben ze niet veel artikelen beschikbaar in de gezochte thema. Dan is de printer je beste vriend. Waterflessen labels kan je simpel weg uitprinten en zo nog veel meer check de video's voor wat inspiratie.


Minions Thema


Paw Patrol Thema

Paw patrol is een hele leuke thema omdat er zoveel kleur zit. 

Er waren genoeg feestartikelen van paw patrol verkrijgbaar,, ook heb je veel gratis online feest decoratie om uit te printen. 

Bijvoorbeeld de maskers kan je downloaden bij een nickolodeon site. Google voor de zekerheid. Ook kan je de hoofdkwartier van de patrol uitprinten, knutselen en gebruiken als een tafel center piece.

Voor dit feest heb ik een brandweer kraan als piñata gemaakt. En een grote honden huis.

 


Minecraft Thema

Minecraft is ook een hele leuke thema feest. Hierboven  op de eerste foto is een muur die ik heb versierd als achtergrond van de feest , hapjes tafel. De letters zijn uitgeprint en dat blauw is behang die ik nog over had, en de wolken zijn A4 printerpapier. Water labels heb ik via google gevonden en uitgeprint en op geplakt met hete lijm ( kleine stipjes).

Op de goodie bags heb ik een plaatje met naam en leeftijd uitgeprint en opgeplakt. Let wel op dat je geen hobby lijm gebruikt, dat wordt nat waardoor je plaatje ook mee verpest. liever hete lijmpistool, die kan je kopen bij de action.

Ook heb ik hapjes gemaakt in de thema helaas hier geen foto van. 


Gratis feestartikelen

Ik heb veel feest artikelen over,, sommige gebruikt en sommige nog in zijn verpakking. Slingers,bekers,plastic tafel kleed enz. Misschien kan ik iemand hiermee helpen.

feest thema:

Winnie the Pooh

Woezel en pip

Angry Birds

Paw Patrol

Mario Bross

Minecraft

Minions

Cars

 

Je betaal alleen verzendkosten. Heb je vragen? vul hieronder de formulier